Aristokat=…

…Aristocats 😀

Dap, asa cum ati ghicit, imi place f mult desenul animat de la Walt Disney! Este unul dintre cele mai simpatice si bine facute desene animate ever!!!

Pentru cei care nu stiu povestea (desi nu cred sa existe) este vorba despre o familie de pisici, o pisica, The Duchess + cei trei pisoi ai ei, Berlioz, Toulouse si Marie, a caror stapana este o doamna in varsta ce face parte din inalta societate a Parisului. Actiunea se porneste atunci cand aceasta doamna isi cheama avocatul pentru a-si face testamentul, in care isi lasa intreaga avere (care este considerabila) pisicilor ei, urmand ca la moarte ultimei dintre pisici, averea sa treaca in mana majordomului ei, Edgar! Acesta, auzind teribila veste, face imediat un calcul: nr-ul pisicilor (4)*nr-ul de ani trait de fiecare (12)* nr-ul vietilor unei pisici(9)=432! :)) Rezultatul este dezastruos pentru Edgar, care decide sa faca disparuta familia de pisici! Foarte amuzante momentele in care Edgar, in drumul lui spre a scoate din oras pisicile da peste 2 caini ce pazesc o ferma si care pornesc un mic razboi impotriva majordomului! In acest „razboi” cosuletul cu pisici aterizeaza pe malul unui rau, iar Edgar isi ia picioarele in spinare ca sa scape mai repede de cateii chititi sa-l aiba pe post de cina!

Insa Edgar subestimeaza tenacitatea pisicutelor si dragostea fata de stapana lor! The duchess & co. il intalnesc pe O’Malley, un motan vagabond, care este cucerit de The Duchess si le escorteaza la Paris, avand drept companie o pereche de gaste foarte haioase! Ajunsa la Paris gasca de pisici hotaraste ca este foarte tarziu si-n plus pisoii sunt obositi, astfel incat O’Malley ii conduce la el acasa, unde surprize-surprize, se afla prietenii lui, trupa de pisici care canta jazz! Urmeaza o scena memorabila, in care pisicile jazz-uite canta celebrul” Everybody wants to be a cat”! Aveti mai jos link-ul unde puteti sa-l ascultati!

A doua zi, pisicutele ajung acasa, unde la asteapta rautaciosul Edgar, care le incuie intr-un cufar si aranjeaza pentru o livrare la Timbuktu! Pentru a scapa, pisicutele au nevoie de ajutorul lui O’Malley si al gastii de jazz? Ghiciti pe cine trimit in cautarea lor! Pe un bun prieten de-al lor, Roquefort…un soricel! =)).

Dupa o infruntare plina de amuzament intre Edgar si o turma de pisici turbate, majordomul sfarseste prin a fi inghesuit in cufar si „calatoreste” spre Timbuktu!

La final, familia pisicutelor se intregeste cu un nou membru, O’Malley!

The end!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: