Gone with the wind (Pe aripile vantului)

Hello, in sfarsit mi-a venit oarecum inspiratia ca sa va povestesc despre filmul meu favorit: Pe aripile vantului! Putini ar trebui sa fie cei care nu l-au vazut, este un film celebru, impecabil jucat si pus in scena! Evident, favoritii mei sunt Scarlett O’Hara (Vivien Leigh) si Rhett Buttler (Clark Gable). Cu toate ca cei doi actori nu s-au prea putut suferi, profesionalismul lor a dat nastere unuia dintre cele mai frumoase filme facute ever, o ecranizare dupa cartea lui Margaret Mitchell!

Este o poveste de dragoste nemuritoare datorita caracterelor pline de sare si piper ale lui Vivien Leigh si Clark Gable! Eu personal, n-am inteles niciodata de ce filmul asta vine intotdeauna DUPA Casablanca (desi Ingrid Bergman are un joc de-o profunzime uluitoare, n-o intrece pe Vivien, parerea mea.) Anyway, nici un alt film de dragoste, clasic sau modern, n-a inlocuit Gone with the wind pe pozitia no. 1 in topul filmelor mele favorite!

Va recomand din tot sufletul sa vedeti acest film si sa va amuzati de scenele dintre Scarlett si Rhett, dar si sa va para rau pentru mandria prosteasca de care dau amandoi dovada si sa admirati frumusetea eroinei!cap070cap070

Scarlett O’Hara (Vivien Leigh)

P.S. Nu uitati celebrul citat al lui Scarlett de la sfarsitul filmului: „Tomorrow is another day!”.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: