Aventurile lui Sushy!!

Sushy is back!! E mai in forta ca niciodata si face mai multe traznai ca niciodata! De exemplu, a dezvoltat un nou hobby care incepe de la 6 dimineata: vanatoarea de muste! Si draga de pisi, tzopaie prin toata casa si sare ca un cal neastamparat pe tot ce nimereste (inclusiv pe mine), ca sa prinda o musca! Si aceasta mirifica activitate se termina undeva pe la 10 dimineata, adica exact cand ma trezesc eu. Deci ultimele 4 ore de somn eu aud clopotei, pentru ca pisi a mea are clopotel atarnat de zgarditza!!! Buun! Asta e una!!

Doi: cand vrea sa manance, dra. nu se deplaseaza pana la castronel, chit ca acesta se afla la un cm! Nu, nu, nu! Intinde labuta, o baga in castronel si trage mancarea inspre ea! Destept nu!?!? De mentionat: in acest demers, apa din castronel se varsa si eu dau cu mopul dupa pisi de cel putin 2 ori pe zi! Tare, nu?

Trei: i-am dus laditza cu nisip pe balcon, ca sa nu-mi mai faca mizerie in baie! Daca imi bag capul pe balcon, doar asa ca sa ma uit pe geam, ma ataca, cica’s pe teritoriul ei! Daca ma vede ca-i curat nisipul, ma lasa in pace! Concluzia=>e numa’ dupa interes! Hmm!

In apararea ei: de cele mai multe ori, e o dulce si ma iubeste! Iar eu sunt topita dupa ea!

Va las mai jos niste poze cu pisi, nu luati in seama pixelarea, e vina mea c-am fost blonda, ca le-am modificat marimea ca sa le incarce mai usor si nah, ca s-a dus la maiba (da, e corect cuvantul) calitatea! Sorry! Sper totusi sa va atraga pisi atentia! Va pup!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: