Space cowboys (2000)

Cred c-am mai scris pe blog acest lucru, dar tin sa ma repet: sunt o MARE admiratoare a lui Clint Eastwood, iar filmul despre care urmeaza sa scriu vine in sprijinul afirmatiei!

Space cowboys este unul dintre cele mai bune filme regizate de Eastwood, mergand pe ideea ca niciodata nu e prea tarziu sa-ti traiesti visul! In cazul de fata, 4 fosti membri ai armatei ce trebuiau sa fie primii oameni care sa paseasca pe Luna (inaintea lui Armstrong), au fost deturnati de la aceasta onoare datorita unro frictiuni existente atat intre ei cat si intre liderul lor (Eastwood) si superiorul direct. 40 de ani mai tarziu, desi sunt niste bosorogi, ei se intorc in cadrul NASA, deoarece sunt singurii capabili sa repare un satelit rusesc de telecomunicatii (cica sistemul de operare al satelitului este prea antic pentru ca inginerii moderni sa-l priceapa. Parca la NASA angajau oameni „dastepti”!!)

Desi la inceput sunt intampinati cu zambete batjocoritoare si sprancene ridicate, cei 4 „muschetari” le vor arata curand noilor astronauti ca experienta bate tehnologia si tineretea! Insa problemele nu se termina aici. Unul dintre ei are grave probleme de sanatate, iar satelitul rusesc ascunde niste surprize de proportii!

Va recomand cu incredere filmul si am uitat sa mentionez ca bosorogeii au un umor debordant!

Distributia este de zile mari: Clint Eastwood, Tommy Lee Jones, Donald Sutherland si James Garner!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: